1) valitse värit, joita tarvitset. Tässä suklaakakku, mansikkahillolla ja kermavaahdolla mansikkakoristeen kera.
2) kauli massat pehmeiksi levyiksi. Leikkaa jokaisesta massasta 2-3 ympyrää.
3) asettele massaympyrät päällekkäin siinä järjestyksessä, miten ne kakussakin menevät. Tässä mansikkaraita on hieman ohuempi kuin muut.
5) pyöräytä suikale paikoileen ja paina leikkauskohtaan jälki. Peruuta hieman, jotta saat leikattua juuri oikean mittaisen suikaleen.
8) asetetaan kuorrute paikoilleen.
9) leikataan kakku kuuteen (tai kahdeksaan)osaan.
10) koristellaan kakkupala halutulla tavalla. Tässä kermavaahtokökkäre ja mansikka (joka kyllä on väriltään lähempänä kirsikkaa.)
11) painetaan veitsellä viilto siihen kohtaan, missä korupiikin halutaan olevan. Laitetaan korupiikin taitettu pää sisälle ja silitellään ulkopinta kauniiksi.
12) lopuksi voidaan joko pistellä kakkupalan leikkauspinta hammastikulla röpöläiseksi, tai painella leikatut reunat tekstuurilevyyn, kuten kuvassa. Epätasaisuus viimeistelee kakkupalasen ulkonäön.
Ja siis kakkuilemaan!
Eiku massailemaan!
Sirpa
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti